Bedrijf Portfolio | Fg Shoes
header
Mr.Abdullah (vrijheidsstrijder) is de oprichter en voorzitter van de Fg Shoes en een van de eerste assemblagelijn productie van toepassing zijn op de massa productie van betaalbare Schoeisel lijn. Deze prestatie niet alleen een revolutie industriële production.One van zijn meest volksmond "het leven is min of meer een stapelbed. Het is traditie. We willen geen traditie. We willen leven in het heden, en de enige creatie die de moeite waard is verdomd een tinker is de Verenigde we vandaag de dag. "Een beroemde Bengaalse ondernemer, is het best bekend voor zijn zeer succesvolle FG merk, een banner die een verscheidenheid van zakelijke omvat organizations.Was geboren in Chittagong, Bangladesh. Mr.Abdullah was gepassioneerd door Mathhmetics, In 1993 ontving hij het ​​eredoctoraat van Doctor of Technology van Loughborough University.
< Vorig
Volgende >

BEDRIJF PORTFOLIO

Onze speacility is het ontwerpen van studio, Modern uitgeruste leerlooierij en een lederen schoeisel testeenheid het uitbrengen van haar extra kracht van schoeisel project veeleisende meest vertrouwen schoenenfabrikant today.Currently we importeren leer uit Turkije en leren zool uit Italië hebben, doen we ook vis en de huid exotisch leer maat schoenen gemaakt voor de VS en Canada.


Onze vision |

Prijzen veranderingen verminderde de upfront kosten van een opsomming van een vaste prijs artikelen op U-verkoop, zodat de vraag nu meer gebaseerd op de succesvolle verkoop van artikelen, voor zowel kleine als grote afnemers. We moedigen ook onze koper om richtprijs bieden door te vragen hun vraag via onze sales team e-mail to fgshoe@gmail.com. We nog steeds aanzienlijke wijzigingen die zijn ontworpen om de gebruikerservaring op al onze sites te verbeteren, met inbegrip van wijzigingen aan te brengen de prijsstelling en de scheepvaart beleid. In 2009 hebben we ook belangrijke stappen gezet om een ​​snellere en meer gestroomlijnde zoek ervaring met een grotere focus op relevantie te creëren bij het sorteren van zoekresultaten..

Uw Voordeel |

Of u nu op zoek bent naar een paar schoenen te kopen voor het personeel gebruik of u de gevestigde dealer het importeren van de schoenen uit Portugal of Turkije, kunt u nu een grote selectie van kwaliteit schoenen uit meer dan een 450 schoen collecties van Fg Shoes alleen handgemaakte schoen exporteren krachtpatser.

ceo,fg

Bedrijf Profiel

featherglory unit2
Door zich te richten op de lokale markt, we verheffen van het niveau van de schoen te maken ... met trots dragen "voor de klassieke" mentaliteit combinatie van moderne invloeden, beproefde vakmanschap en indrukwekkend werk ethiek ziet een constante productie van wereldklasse kwaliteit-en-klare schoenen.


Orde van de Douane |

Wij bieden een volledige Private Label dienst ook met verpakking gemaakt met je merk U kunt uw eigen gemaakte aangepaste ontwerpen of u kunt onze huidige producten op maat met uw merk..


Scheepvaart |

Container laden zending gaat veel inspanning en toewijding vereist ook kennis en ervaring. Wij beschikken over uitgebreide vulling jarenlange ervaring en je kunt er zeker van zijn dat uw schoenen veilig worden verzonden, kosten-effectief en in een veilige omgeving. We hebben ook verworven de meest kosten-competitieve tarieven dankzij onze bulk zendingen op regelmatige basis. Hieronder is een idee van containerlading verzending. Meestal lukt om 500 tot 700 kartons proppen in een 20ft container, die ook afhankelijk van het type doos maten / afmetingen. Maar als alle dozen zijn van grotere afmetingen, kunnen we vullen op slechts 500 doos (3000 paar) in een 20ft container.
feather  glory  Schuh Montage

Ons Voordeel|

Het voordeel is dat de schoenen in Fg Shoes is goedkoper dan die van Portugal en Turkije. De strategische ligging van Bangladesh is het meest geschikt en de wereld bekend om zijn goedkoper lonen infrastructuur. Een ander belangrijk voordeel van de schoenen uit Bangladesh is dat schoenen zijn zeer goed gemaakt en van uitstekende kwaliteit in vergelijking met de andere landen. Fg Shoes schoenen komen met extra's zoals stofzak, versierd schoenendoos, schoenspanners en een kleine metalen schoenlepel en anderen die deel uitmaken van de schoen strak uitziet..

Onze Filosofie |

Onze groeistrategie is gericht op herinvesteren in onze klanten door het verbeteren van de koper ervaring door het verbeteren van onze producten en diensten, het verbeteren van vertrouwen en veiligheid en customer support, uitbreiding van ons productaanbod in nieuwe formats, categorieën en implementeren van innovatieve prijs-en koper retentie strategieën. In de loop van 2009, Onze groeistrategie gericht op herinvesteren in onze klanten door het verbeteren van de koper ervaring door het verbeteren van onze producten en diensten, het verbeteren van vertrouwen en veiligheid en customer support, uitbreiding van ons productaanbod in nieuwe formats, categorieën en implementeren van innovatieve prijzen en koper retentie strategieën. In de loop van 2009, Wij creëert een breed scala van producten van leer volgens dezelfde hoge kwaliteitsnormen. De productie vindt plaats gedacht oude methoden die zijn versterkt en verbeterd door de technologische evolutie,


Concurrentievermogen |

Als producent en exporteur verkopen van uw schoenen naar de wereldmarkten, ons webportaal aanbod's een aantal voordelen, zoals hieronder:

● Betere Blootstelling aan de wereldmarkt.

● De gezamenlijke inspanningen om te concurreren met Turkije en Portugal op basis van exporteurs.

● Voel van de marktprijzen van de meeste verkoop van nieuwe merk van schoenen van andere dealer.

● Directe toegang tot meer dan 25 buitenlandse koper is uit de VS, Europa en andere landen.

Fg Shoes unit 3 feattherglory profile
Choose Language
© Powered byTrigger.-Copyright © 2012 Fg Shoes - alle rechten voorbehouden
Paginanavigatie
Bedrijfsinfo
Productrondleiding
Nieuwe aankomst :
Ondersteuning | Contact
Nieuws en Standpunten
Volg ons op
Besuchen flickr-Galerie folgt uns auf Facebook erhält neuesten Feed Fan von uns linkedin
Schuster Hamburg
abonnieren Sie Kanal Aktien Video FG auf Pinterest Aktien us on Google-Profil
Categorie
Categorie
U bent hier
HUIS
INFORMATIE
PRODUCTIE
MANNEN SCHOEN
VROUWEN SCHOEN
LEDERWAREN
CONTACT
Bedrijf Portfolio >
Disclaimer
Gebruiksvoorwaarden >
Retourbeleid>
Klaar voorraad>
Voorraad collectie voor 2012>
Lederen riem>
Leren tas >
Espadrilles >
Balletdanseres >
Hoge Hels en Laarzen >
Femmes Ballet Schoen >
Dames schoen collectie>
Fluwelen pantoffel >
Kwast fluwelen pantoffel >>
Rijlaarzen
Enkellaars
Aangepaste Velvet molières
Mocassin >
Monk schoen >
Bespoke schoen >
Op maat schoen >
Heren schoenen >
Productie >
Informatie>
Huis
Snelle volgorde toepassen>