Voorwaarden voor gebruik | Fg Shoes
header
< Vorig
Volgende >

VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK

Website Gebruik:

Alle handelsmerken, dienstmerken, handelsnamen en fotografie zijn het eigendom van fgfootwear.com Geen gebruik van deze kunnen worden gemaakt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van fgfootwear.com Het logo, ontwerpen, advertenties en fotografische beelden beschreven of getoond op de site zijn de intellectuele eigendom van fgfootwear.com en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.


Gebruik Beperkingen:

Als het item niet wordt ontvangen en teruggestuurd naar ons door de postdienst bedrijf dat u in rekening worden gebracht de werkelijke verzendkosten in rekening gebracht. De prijs van het item zal worden gecrediteerd zodra wij het ontvangen het item. Wij zullen contact met u opnemen om u te informeren wanneer we het pakket.

Disclaimer :

Door gebruik te maken van deze site, u aanvaardt de volledige noodzakelijke onderhoud of reparaties van alle apparatuur die u gebruikt in verband met uw gebruik van deze site, en dat fgfootwear.com is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook met betrekking tot uw gebruik van deze site.


Communicatie:

We zijn voortdurend in te spannen om onze klantenservice en service-efficiëntie te verbeteren. Eventuele suggesties, feedback, ideeën of communicatie die u ons verstrekt zal ons helpen dit doel te bereiken. Dus als je op onze mailing list, kunnen wij u optionele enquêtes, wedstrijden of promoties. Maar alle niet verzamelde persoonlijke gegevens worden eigendom van fgfootwear.com zijn.


Beleid Wijzigingen::

Dit beleid vervangt alle eerdere bekendmakingen Wij kunnen u verstrekte hoe wij te werk. Wij behouden ons het recht voor om dit beleid te wijzigen op elk gewenst moment. Als onze informatie praktijken te veranderen in de toekomst, zullen wij u op de hoogte door het plaatsen van de veranderingen in het beleid op onze website. Neem contact met ons Als u vragen of suggesties heeft over ons privacy beleid, als u wenst te worden verwijderd uit onze mailinglijst of voor andere informatie, kunt u contact met ons op bishal[at]fgfootwear.com


Neem contact met ons::

Als u vragen of suggesties heeft over ons privacy beleid, als u wenst te worden verwijderd uit onze mailinglijst of voor andere informatie, kunt u contact met ons op bishal[at]fgfootwear.comChoose Language
© Powered byTrigger.-Copyright © 2012 Fg Shoes. - alle rechten voorbehouden
Paginanavigatie
Bedrijfsinfo
Productrondleiding
Nieuwe aankomst :
Ondersteuning | Contact
Nieuws en Standpunten
Volg ons op
Besuchen flickr-Galerie folgt uns auf Facebook erhält neuesten Feed Fan von uns linkedin
Schuster Hamburg
abonnieren Sie Kanal Aktien Video FG auf Pinterest Aktien us on Google-Profil
Categorie
Categorie
U bent hier
HUIS
INFORMATIE
PRODUCTIE
MANNEN SCHOEN
VROUWEN SCHOEN
LEDERWAREN
CONTACT
Gebruiksvoorwaarden >
Retourbeleid>
Klaar voorraad>
Voorraad collectie voor 2012>
Lederen riem>
Leren tas >
Espadrilles >
Balletdanseres >
Hoge Hels en Laarzen >
Femmes Ballet Schoen >
Dames schoen collectie>
Fluwelen pantoffel >
Kwast fluwelen pantoffel >>
Rijlaarzen
Enkellaars
Aangepaste Velvet molières
Mocassin >
Monk schoen >
Bespoke schoen >
Op maat schoen >
Heren schoenen >
Productie >
Informatie>
Huis
Snelle volgorde toepassen>